Elektro Inženiring
Natisni E-pošta

Elektro inženiring

Elektro inženiring je inženiring, ki se ukvarja s praktično uporabo elektrike; v splošnem je omejen na uporabo, ki zahteva električni tok skozi prevodnike, motorje in generatorje. Skratka ukvarja se s pravilno napeljavo elektrike v objektih.

Elektro inženiring zajema vse faze - od projektiranja elektroinštalacij in dobave opreme, vse tja do izvedbe elektroinštalacije – tako jakega kot tudi šibkega toka. V podjetju Inpro 22 vam ponujamo izvedbo celotnega procesa elektro inženiringa na vseh vrstah objektov.
Kot dodatno storitev nudimo tudi strokovni nadzor pri izvedbi elektroinštalacij po ZGO na objektih, kjer nismo izvajalci projekta.

Elektro inženiring lahko obsega veliko različnih stvari. V podjetju Inpro 22 d.o.o. za vas preverimo in uredimo projektno dokumentacijo. Ta se mora skladati z začetno idejo. Poleg elektro inženiringa v našem podjetju iščemo in odpravljamo napake v projektni dokumentaciji ter pregledamo tehnične opise in popise. Elektro inženiring mora upoštevati tehnične normative in standarde, ki so izredno pomembni za pravilno delovanje omrežja. Če želimo od omrežja dobiti največjo korist, moramo že pri načrtovanju upoštevati vse možne ekonomične rešitve.
Elektro inženiring ne obsega le pregledovanja načrtov, čeprav je to dejansko najpomembnejši del. Če se pojavijo napake pri načrtovanju, se bodo kasneje pojavile napake pri izvedbi. Ker nekaterih napak ne moremo predvideti vnaprej, elektro inženiring obsega tudi del strokovnega nadzora – kontrola kvalitete izvedenih del.

 

elektrika.jpg

 

Želite izvedbo celotnega elektro inženiringa? Pokličite 059 037 440 - Inpro 22 d.o.o. 

 

 

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.