Inženiring


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/inprop31/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99
Pasica
Pasica

hiše na ključ hiše na ključ
Pasica
Inženiring Natisni E-pošta

Inženiring


Inženiring je integriranje oz. povezovanje več aktivnosti iz življenjskega cikla objekta ali sistema. Življenjski cikel objekta ali sistema obsega: opredelitev zahtev, konceptualno načrtovanje, detajlno načrtovanje in razvoj, izvedbo, uporabo in upokojitev.

Skratka inženiring predstavlja celovito rešitev od prvotne ideje do končne realizacije.

Dejavnost našega podjetja je celovita ponudba inženiringa pri vodenju in izvedbi investicijskih projektov v gradbeništvu in zajema strokovno izvedbo aktivnosti v vseh fazah investicijskih procesov. Investitorjem ponujamo oblikovanje pravočasnih, kakovostnih in celostnih rešitev od ideje do izvedbe.

Področje inženiringa zajema naslednje aktivnosti:

Za dodatne informacije in vprašanja pokličite na 059 037 440, ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

 

Primeri izvedbe celotnega projekta:

 

Samostojna enodružinska hiša okolica Vrhnike (objekt  A)

ZAPLANA 146 m2, samostojna enodružinska hiša, novogradnja, zgrajena. l. 2008, ključ, 589,67 m2 zemljišča, v idiličnem okolju.

Samostojna hiša, moderna razporeditev, 146 m2 + terasa oz. atrij; parcela 589,67 m2, objekt zgrajen na ključ. V pritličju se nahaja predsoba, kuhinja z jedilnico, dnevno sobo, pralnica, shramba in wc. V nadstropju sta dve otroški sobi in spalnica ter kopalnica. Dnevni prostori se odpirajo na zahodno stran in se nadaljujejo v atrij. Hiša je kvalitetno grajena: opečnat zidak 30 cm + 10 cm izolacije na fasadi. Kritina je opečnata. Objekt je ogrevan na plin in priključen na biološko čistilno napravo. Idilično okolje, v mirnem in urejenem naselju s čudovitim pogledom proti jugu oz. Logatcu. Na zemljišču so vsi ostali priključki (vodovod, telekom, elektrika ). Dostop do objektov je asfaltiran, okolica urejena. Zemljiškoknjižno urejeno.

Enodruzinska hisa na kljuc v idilicnem okolju

Zgrajeno. l. 2008 na Zaplani

Samostojna enodružinska hiša, 146 m2, novogradnja, ključ, 589,67 m2 zemljišča, v idiličnem okolju

 

Samostojna enodružinska hiša okolica Vrhnike (objekt  B)

ZAPLANA 118 m2, samostojna enodružinska hiša, novogradnja, zgrajena. l. 2008, ključ, 581,29 m2 zemljišča, v idiličnem okolju.

Samostojna hiša, moderna razporeditev, 118 m2 + terasa oz. atrij; parcela 581,29 m2, objekt zgrajen na ključ. V pritličju se nahaja predsoba, kuhinja z jedilnico, dnevno sobo, pralnica, shramba in wc. V nadstropju sta dve otroški sobi in spalnica ter kopalnica. Dnevni prostori se odpirajo na zahodno stran in se nadaljujejo v atrij. Hiša je kvalitetno grajena: opečnat zidak 30 cm + 10 cm izolacije na fasadi. Kritina je opečnata. Objekt je ogrevan na plin in priključen na biološko čistilno napravo. Idilično okolje, v mirnem in urejenem naselju s čudovitim pogledom proti jugu oz. Logatcu. Na zemljišču so vsi ostali priključki (vodovod, telekom, elektrika). Dostop do objektov je asfaltiran, okolica urejena. Zemljiškoknjižno urejeno.

 

S klikom na sliko za podrobnejši ogled

Enodružinska hiša na Zaplani, Samostojen objekt, projekt B

Zgrajeno. l. 2008 na Zaplani

Samostojna enodružinska hiša, 118 m2, novogradnja, ključ, 581,29 m2 zemljišča, v idiličnem okolju.

 

 

 

 
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.