Pasica
Pasica

Projektiranje


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/inprop31/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

hiše na ključ hiše na ključ
Pasica
Od ideje do izvedbe Natisni E-pošta

Od ideje do izvedbe vse na enem mestu

IDEJA

Ideja je vedno vaša. Odločite se za tip objekta, bodisi da je hiša, stanovanjski ali poslovni objekt.

SVETOVANJE

Pokliče nas in se dogovorite za termin sestanka.

Pogostokrat so ideje tudi neuresničljive, vendar jih v našem podjetju s pomočjo strokovnjakov iz različnih področij poskušamo obvladovati in vam pravilno svetovati. 

PROJEKTIRANJE

Na osnovi dogovorjene idejne zasnove bomo za vas pridobili projektne pogoje in pričeli z izdelavo projekta za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Za uresničitev ciljev je potrebno tudi dobro vodstvo, dober načrt in učinkovit team. V INPRO 22 d.o.o. smo prepoznavni po kvaliteti, hitrosti in sprejemljivi ceni naših storitev.

UPRAVNI POSTOPKI

Vaš projekt vodimo čez čeri, ki jih predstavlja upravni postopek pridobitve gradbenega dovoljenja. Ta vključuje tudi pridobivanje soglasij, usklajevanje z vsemi soglasodajalci in upravno enoto, usklajevanje z občino za pridobitev odločbe o višini komunalnega prispevka.

GRADBENO DOVOLJENJE

Na osnovi uspešno izvedenega upravnega postopka boste skladno z zakonsko določenim rokom pridobili pravnomočno gradbeno dovoljenje.

IZVEDBA

Ponujamo vam izdelavo izvedbene projektne dokumentacije, projektantski nadzor, zagotovimo pa vam lahko tudi kvalitetne zunanje sodelavce za izvedbo gradbenih in obrtniških ter instalacijskih del s katerimi sodelujemo že vrsto let.

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Sorodni članki

Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.