Pasica
Pasica

Projektiranje


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home/inprop31/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99

hiše na ključ hiše na ključ
Pasica
Natisni E-pošta

Lokacijska informacija

Potrebujete lokacijsko informacijo? Pokličite 040 169 112 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Lokacijsko informacijo na podlagi uradnih evidenc izda občina, in sicer na območju, na katerem se nahaja zemljišče. Izda se v skladu s predpisi o upravnem postopku proti plačilu upravne takse. Lokacijska informacija se izdaja predvsem v tri namene:
 • za namen gradnje objektov oziroma izvajanje del na zemljiščih ali objektih;
 • za namen prometa z nepremičninami;
 • za namen določitve gradbene parcele k obstoječemu objektu.
 • Lokacijska informacija določa merila in pogoje za načrtovanje nameravane gradnje, kot jih opredeljujejo veljavni prostorski akti, podatke o morebitnih varovanjih, omejitvah in prepovedih iz sprejetih prostorskih ukrepov ter podatke v zvezi s spremembami in dopolnitvami oziroma pripravo novih prostorskih aktov. Lokacijska informacija ni več nujni sestavni del projekta pridobitve gradbenega dovoljenja, projektant pa jo potrebuje pri pripravi projekta.

  gameljne

   
  Pasica
  Pasica
  Pasica
  Pasica
  Pasica
  Pasica
  Pasica

  Sorodni članki

  Pasica
  Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.