Natisni E-pošta

Legalizacija prizidka in nadstreška v Iški

Lokacija: Iška

Vrsta objekta: Enostanovanjski objekt

Tip gradnje: Klasična gradnja, montažna gradnja

Status projekta: Dokončan

Pričetek projekta: 2013

Avtorji: Inpro 22 d.o.o.

tloris_temeljev

Opis enostanovanjske stavbe s prizidavo:

Predmet projekta je bila legalizacija nelegalne gradnje prizidave ter nadstreška k enostanovanjski stavbi. Prizidava in pokriti vhod skupaj z osnovnim objektom tvorijo enotno celoto, ki obsega tri etaže in sicer klet, pritličje ter mansardo. Etaže povezujejo notranje stopnice.
Enostanovanjski objekt s prizidavo ter pokritim vhodom je klasična gradnja. Konstrukcijski elementi so iz armiranega betona, betonskih zidakov in modularne opeke, ostrešje je leseno. Konstrukcija pokritega vhoda in pokrite terase je montažna, lesena. Vhod v objekt je na JZ strani, dovoz do objekta pa je prak tako s SZ strani.
Streha objekta je simetrična dvokapnica, v naklonu 39°. Streha  prizidave in pokritega vhoda je enokapnica, v naklonu 21°. Kritina je opečni zareznik.
 
Klet je sestavljena iz: dveh kletnih prostorov, garaže, shrambe, kurilnice, hodnika, drvarnice, predprostora, kurilnice ter stopnišča.
Pritličje je sestavljeno iz: hodnika, dnevne sobe, kuhinje, kopalnice, stranišča, spalnice, kabineta, terase, vhoda ter stopnišča.
Mansarda pa obsega: predprostor, sobo, podstrešni prostor ter stopnišče.

tloris_kleti

tloris_pritlija

tloris_mansarde tloris_ostreja

tloris_strehe

prerez_A-A

prerez_B-B fasada_S
fasada_V fasada_J
fasaad_Z

 

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.