Natisni E-pošta

NAMERAVATE GRADITI HIŠO, A ŠE NE VESTE KJE IN ŠE NIMATE ZEMLJIŠČA, NA KATEREM BI GRADILI?


Hiša na ključ z zemljiščem

PRI NAS DOBITE VSE - PROJEKTIRANJE IN IZVEDBO HIŠE NA KLJUČ Z ZEMLJIŠČEM!

Podjetje Inpro 22 je v svoj spekter dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo dodalo še projektiranje in izvedbo hiše na ključ z zemljiščem. 

Slednje pomeni, da si najprej izberete zemljišče (spletna stran - hiše na ključ z zemljišči), na katerem bi želeli graditi hišo, nato pa iz naše ponudbe hiš na ključ izberete še hišo, ki bi jo želeli imeti. Če v naši ponudbi ne najdete hiše, ki vam je všeč, si jo boste pa zagotovo lahko izbrali v široki ponudbi hiš podjetja Archon.

Takšna izbira je idealna, če nimate v lasti zemljišča, na katerem bi gradili, hkrati pa tudi nimate časa za samo iskanje zemljišča.


POSTOPEK - od IZBIRE ZEMLJIŠČA do GRADNJE HIŠE!

Za nakup samega zemljišča bo sklenjena najprej predpogodba, v kateri bodo dogovorjene vse bistvene sestavine pogodbe o nakupu zemljišča (cena, datum izročitve nepremičnine,...) in kasneje glavna pogodba. Hkrati bo investitor z našim podjetjem sklenil še pogodbo za projektiranje in izvedbo hiše na ključ. Vse formalnosti za vas uredimo mi.

Projektiranje in izvedba hiše na ključ z zemljiščem z Inpro 22

Ponujamo klasično gradnjo, kot tudi gradnjo hiše na ključ iz naravnih materialov.

Izbira podjetja Inpro 22 d.o.o. za gradnjo hiše na ključ je vsekakor prava, saj v sodelovanju z Merkurjem s storitvijo »gradimo z Merkurjem« ponujamo tudi ves gradbeni material, zato pri nas res dobite vse na enem mestu!

Projektiranje in izvedba hiše na ključ z zemljiščem z Inpro 22

Hkrati vam zagotovimo vrhunsko podporo v vseh fazah projekta. Postopek pridobitve gradbenega dovoljenja za hišo traja več mesecev, zato vam svetujemo, da nas čimprej kontaktirate v kolikor razmišljate o gradnji hiše na ključ in zanjo še nimate zemljišča.

Za več informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 853 240 ali na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

NAJ SE VAŠE SANJE ZAČNEJO URESNIČEVATI ŽE DANES!

 

 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.