Vse na enem mestu!
Natisni E-pošta

Rezultati nagradne igre: »Z INPRO 22 do nove hiše«

Znani so rezultati nagradne igre "Z INPRO 22 do nove hiše", v kateri je sodelovalo več kot 250 ljudi. In kdo je dobitnik glavne nagrade?

Več ...
 
Natisni E-pošta

Nagradna igra "Z Inpro 22 do nove hiše"

Vse, ki imate v bližnji prihodnosti namen graditi hišo ali o tem še razmišljate, vabimo, da sodelujete v naši nagradni igri na naši Facebook strani Inpro Inovativno projektiranje in se potegujete za glavno nagrado - izdelavo PGD načrta arhitekture za tipski objekt Archon, do velikosti 150 m2.

  Tipske projekte ARCHON  si lahko ogledate  tukaj.

Vsi, ki pri žrebu ne boste imeli sreče, pa brez skrbi, tudi na vas nismo pozabili, saj vas čaka 25% popust na izdelavo projektne dokumentacije pri našem podjetju.

Nagradna igra traja od 14.10.2015 do 30.10.2015.

Pravila in pogoji sodelovanja

Veliko sreče!

Več ...
 
Natisni E-pošta

Po navdih v Španijo: 10 najlepših španskih vil

Arhitektura, ob kateri nam zastane dih, "neskončni" bazeni, nepozabni sončni zahodi nad Sredozemskim morjem in tropsko rastlinje…vse to nam ponuja 10 sanjskih vil v Španiji.

 

1. Sodobna vila na Ibizi

Sodobna vila na Ibizi

Nenavadne oblike, nevtralne barve in čiste linije - elementi, ki odlikujejo sanjsko vilo, ki se nahaja na Ibizi. Medtem ko notranjost sestavljata surov les in kovina, pa bazen in terasa ustvarjata mirno vzdušje.
Več ...
 
Natisni E-pošta

Kako do popolnega kotička za sprostitev na vašem vrtu?

Za lepše preživete vroče dni vam razkrivamo 6 nasvetov, kako do svojega popolnega kotička za sprostitev, kjer se boste lahko spočili in si ponovno napolnili energijo.
Več ...
 
Natisni E-pošta

Po navdih v Italijo: 10 najlepših italijanskih vil

Preplet sodobnega stila, elegantne in minimalistične notranjosti, družinskega udobja in prijetnega vzdušja, ki se odraža v sodobnih vilah v Italiji, vas bo naravnost osvojil. Predstavljamo vam 10 najlepših italijanskih vil.

 

1. Sodobna vila na sicilijanski obali

Najlepše italijanske vile 1

Vila je moderno zasnovana in elegantna. Njena notranjost je minimalistična, vendar prežeta s toplino, saj so za osnovo izbrali naravne materiale, kot sta les in pesek. Osrednji del objekta je velika terasa, ki ponuja panoramski pogled na Sredozemsko morje.
Več ...
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 2
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.