Natisni E-pošta

Po navdih v Italijo: 10 najlepših italijanskih vil

Preplet sodobnega stila, elegantne in minimalistične notranjosti, družinskega udobja in prijetnega vzdušja, ki se odraža v sodobnih vilah v Italiji, vas bo naravnost osvojil. Predstavljamo vam 10 najlepših italijanskih vil.

 

1. Sodobna vila na sicilijanski obali

Najlepše italijanske vile 1

Vila je moderno zasnovana in elegantna. Njena notranjost je minimalistična, vendar prežeta s toplino, saj so za osnovo izbrali naravne materiale, kot sta les in pesek. Osrednji del objekta je velika terasa, ki ponuja panoramski pogled na Sredozemsko morje.

2. Šarmantna vila sredi italijanske narave

Najlepše italijanske vile 2

Vila Oliva je meščanska vila, idealno locirana v prelepi Italijanski regiji Marche, kjer je obdana z nasadi oljk. Medtem ko je njena moderna notranjost prežeta s svetlobo in nevtralnimi toni, pa je zunanjost ohranila svoj starinski pridih.

3. Sanjska vila na severu Italije

Najlepše italijanske vile 3

Posebnost impresivne vile House M je prepletanje neprosojnih in prosojnih površin ter interiera in ekteriera, ki se čudovito zaključi z bazenom.

4. Družinska vila na obali

Najlepše italijanske vile 4

Vila, v katero se bomo hipoma zaljubili. Je sodobna, okolju prijazna in idealno locirana. Njeno središče pa je čudovita in prostorna terasna, ki je popolna za počitnice pod sicilijanskim soncem.

5. Grafična vila iz Lido di Jesolo

Najlepše italijanske vile 5

V obalnem mestecu Lido di Jesolo ne moremo ravnodušno mimo te vile, ki v svojem sodobnem in minimalističnem slogu združuje prefinjen design in geometrične linije.

6. Udobna sicilijanska vila

Najlepše italijanske vile 6

S svojo moderno obliko in neokrnjeno okolico je ta vila prava oaza miru. Njena lega ob morju ponuja osupljiv pogled na slikovite griče sosednjega otoka Favignano ter privilegiran dostop do bližnje plaže.

7. Spokojna vila v Carovignu

Najlepše italijanske vile 7

Popolnoma nova vila, zgrajena sredi italijanske idile, je le 10 minut oddaljena od belega mesta Ostuni. Medtem ko njeno zunanjost krasi tradicionalna kamnita struktura, pa je njena bogata in sodobna notranjost pravi kraj za počitek.

8. Nenavadna vila v Apuliji

Najlepše italijanske vile 8

Zaradi njene edinstvene arhitekture moramo med 10 najlepših italijanskih vil nedvomno vključiti tudi vilo iz osrčja regije Apulije, ki se nahaja sredi vinogradov in oljčnih nasadov. Osrednji del, ki izvira iz 19. stoletja, je bil obnovljen, vendar se je prvotna stožčasta oblika ohranila.

9. Družinska vila v Umbriji

Najlepše italijanske vile 9

V osrednji Italiji, natančneje v Umbriji, vas na pobočju hriba v svoj objem vabi vila, v kateri se italijanski rustikalni slog prepleta s klasično oblikovano notranjostjo s skandinavskim pridihom.

10. Vila na robu pečine

Najlepše italijanske vile 10

Med najlepše italijanske vile pa nedvomno spada tudi vila, ki je osupljiva že samo zaradi svoje lokacije – zgrajena je namreč na robu pečine, od koder lahko iz bazena občudujete čudoviti razgled na kristalno Sredozemsko morje.

 

Oglejte si tudi 10 najlepših vil v Španiji.
 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.