Natisni E-pošta

Po navdih v Španijo: 10 najlepših španskih vil

Arhitektura, ob kateri nam zastane dih, "neskončni" bazeni, nepozabni sončni zahodi nad Sredozemskim morjem in tropsko rastlinje…vse to nam ponuja 10 sanjskih vil v Španiji.

 

1. Sodobna vila na Ibizi

Sodobna vila na Ibizi

Nenavadne oblike, nevtralne barve in čiste linije - elementi, ki odlikujejo sanjsko vilo, ki se nahaja na Ibizi. Medtem ko notranjost sestavljata surov les in kovina, pa bazen in terasa ustvarjata mirno vzdušje.

2. Grafična vila v Lajaresu

Grafična vila v Lajaresu

Popolnoma drugačno razpoloženje pa pričara ta grafična vila z več kot 350 kvadratnih metrov terase. Poleg impresivnega bazena ji poseben pečat daje tropsko rastlinje, ki je ključen element zunanje podobe.

3. Vila v sožitju z naravo

Vila v sožitju z naravo

Nekaj metrov od plaže Talamanca se nahaja vila, ki je včasih bila kmetija in ki so jo obnovili s spoštovanjem do okoliške narave. S svojo zračnostjo in svetlostjo pričara intimno vzdušje in je popoln kotiček za sprostitev daleč od hrupa mesta.

4. Moderna vila na Majorki

Moderna vila na Majorki

S tremi "neskončnimi" bazeni, ki se nadaljujejo v elegantne slapove, je ta sodobna vila vse, kar bi si lahko želeli. Obenem nudi tudi čudovit razgled na Sredozemsko morje, ki ga je moč občudovati med sprehodom po velikem vrt.

5. Prostorna vila v mestu Sotogrande

Prostorna vila v mestu Sotogrande

Le kako bi se lahko uprli šarmu te prostorne vile, ki ponuja čudovit razgled na Sredozemsko morje in Gibraltar in ki je prežeta z vonjem po jasminu, palmah, pomarančah in limonah.

6. Razkošna vila na Ibizi

Razkošna vila na Ibizi

Vila, ki se ne ponaša le s svojo razkošnostjo, ampak tudi z zasebnim teniškim igriščem, velikim bazenom, pogledom na bližnje gore in s skrbno obdelovanim vrtičkom. Kaj več bi si sploh lahko želeli?

7. Vila v zalivu Sa Riera

Vila v zalivu Sa Riera

Tako imenovana « Casamagat » (krajše za casa: hiša in d’amagat: skrita) je bila zasnovana tako, da se kar najbolje zlije z okolico – ne samo, da se nahaja na robu pečine, ampak tudi domiselno združuje naravno gradnjo in funkcionalnost.

8. Vila z neskončnim bazenom

Vila z neskončnim bazenom

Locirana nasproti zaliva Altea ta vila ponuja čudovit razgled na okoliške gore in bližnji zaliv – osupljiv panoramski pogled iz neskončnega bazena.

9. Vila na vrhu hriba

Vila na vrhu hriba

Vila, ki ni nekaj posebnega samo zaradi svoje lokacije – idealno situirana v bližini plaže, restavracij in nočnega življenja – ampak tudi zaradi razgleda, ki ga ponuja.

10. Zen vila na Ibizi

Zen vila na Ibizi

Popoln kraj za počitek pa je ta zen vila, v kateri se prefinjeno prepletata razkošje in minimalizem.

 

Oglejte si tudi 10 najlepših vil v Italiji.
 
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica
Valid XHTML & CSS | Template Design projektiranje | Copyright © 2009 by INPRO 22 d.o.o.