Projekt za obratovanje in vzdr┼żevanje (POV)

1934
Projekt za obratovanje in vzdr┼żevanje (POV)

Za dodane informacije in vpra┼íanja nam lahko pi┼íete na┬áigor.povhe@inpro-projektiranje.com┬áali nas pokli─Źete na 059 037 440.┬á┬á

Vodilna mapa v projektu za obratovanje in vzdr┼żevanje (POV) vsebuje┬ánaslovno stran,┬ákazalo┬áin┬ásplo┼íne podatke o izvedeni gradnji.Prikazi vsebujejo slikovno gradivo, risbe in besedila v obliki jamstev, potrdil, seznamov, shem, navodil in podobnih sestavin, ki dolo─Źajo pravila za┬áobratovanje┬áin┬ávzdr┼żevanje┬ázgrajenega objekta in vgrajenih in┼ítalacij, naprav in opreme. Sem spadajo tudi dokumenti, ki spremljajo vgrajene gradbene proizvode, naprave in opremo na trgu in dolo─Źajo njihov na─Źin vgradnje, uporabe in vzdr┼żevanja.

Zna─Źilni za ta projekt so prikazi minimalnih obveznih ─Źasovnih razmikov┬árednih┬ápregledov┬áter rokov in obsega ob─Źasnih pregledov. Tu je tudi prikaz┬áobsega┬ávzdr┼żevalnih┬ádel, ki zagotavljajo, da bo objekt ves ─Źas uporabe izpolnjeval┬ábistvene┬ázahteve. ─îe je v objektu ve─Ź kot eno stanovanje (ali poslovni prostor), je treba projektu za obratovanje in vzdr┼żevanje prilo┼żiti tudi┬ána─Źrt za eta┼żne lastnike, s katerim se prika┼że lega posameznih stanovanj (ali poslovnih prostorov), lega skupnih prostorov ter lega zunanjih skupnih povr┼íin na gradbeni parceli.