Son─Źne elektrarne

Son─Źna elektrarna na klju─Ź za samooskrbo predstavlja lasten brezpla─Źen vir energije za pokritje doma─Źih potreb po elektri─Źni energiji.
Son─Źne elektrarne
SAMOOSKRBA Z ELEKTRI─îNO ENERGIJO ALI NET METERING

Inpro 22 nudi postavitev son─Źnih elektrarn za samooskrbo po celotni Sloveniji. Postavimo vam jo lahko po sistemu na klju─Ź, kjer uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo.

Kaj je ┬╗Net-metering┬ź ali neto meritev?

Neto meritev deluje na osnovi ┼ítevca elektri─Źne energije, ki se vrti v obe smeri. Takrat, ko son─Źna elektrarna proizvaja ve─Ź elektri─Źne energije, kot jo objekt tro┼íi, vi┼íke oddaja v omre┼żje (podnevi). Pono─Źi, ko son─Źna elektrarna ne proizvaja energije, pa objekt jemlje elektri─Źno energijo iz omre┼żja. Na ta na─Źin deluje elektri─Źno omre┼żje kot hranilnik elektri─Źne energije.

Velikost elektrarne za samooskrbo je navzgor omejena na 11 kW. V primeru, da bo elektrarna proizvedla ve─Ź elektri─Źne energije┬áod letne porabe va┼íe stavbe, boste vi┼íke energije dobavitelju prenesli brezpla─Źno. Zato je najbolj optimalno postaviti elektrarno, ki bo letno proizvedla ravno toliko ali malo manj elektrike, kot jo porabite.

Pokli─Źite nas in pripravili vam bomo ponudbo.

Oprema za son─Źno elektrarno

Izraz ┬╗fotonapetostni sistemi┬ź pomeni skupino vseh naprav in posameznih enot PV in┼ítalacij, ki so potrebne za pravilno delovanje celega sistema.

Fotovoltaika

Sonca si nih─Źe ne lasti, njegova energija je brezpla─Źna. Je trajen in ─Źist vir energije. Od nas je odvisno, ali bomo njegovo mo─Ź izkoristili.

Kako do svoje son─Źne elektrarne?

Son─Źna elektrarna je odli─Źna investicija na vseh podro─Źjih, kjer sonce prevladuje ve─Źino leta.

REFERENCE
  • All
  • son─Źne elektrarne