NAMERAVATE GRADITI HIŠO, A ŠE NE VESTE KJE IN ŠE NIMATE ZEMLJIŠČA, NA KATEREM BI GRADILI?

1456
NAMERAVATE GRADITI HIŠO, A ŠE NE VESTE KJE IN ŠE NIMATE ZEMLJIŠČA, NA KATEREM BI GRADILI?

PRI NAS DOBITE VSE – PROJEKTIRANJE IN IZVEDBO HIŠE NA KLJUČ Z ZEMLJIŠČEM!

Podjetje Inpro 22 je v svoj spekter dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo dodalo še projektiranje inizvedbo hiše na ključ z zemljiščem.

Slednje pomeni, da si najprej izberete zemljišče (spletna stran – hiše na ključ z zemljišči), na katerem bi želeli graditi hišo, nato pa iz naše ponudbe hiš na ključ izberete še hišo, ki bi jo želeli imeti. Če v naši ponudbi ne najdete hiše, ki vam je všeč, si jo boste pa zagotovo lahko izbrali v široki ponudbi hiš podjetja Archon.

Takšna izbira je idealna, če nimate v lasti zemljišča, na katerem bi gradili, hkrati pa tudi nimate časa za samo iskanje zemljišča.

POSTOPEK – od IZBIRE ZEMLJIŠČA do GRADNJE HIŠE!

Za nakup samega zemljišča bo sklenjena najprej predpogodba, v kateri bodo dogovorjene vse bistvene sestavine pogodbe o nakupu zemljišča (cena, datum izročitve nepremičnine,…) in kasneje glavna pogodba. Hkrati bo investitor z našim podjetjem sklenil še pogodbo za projektiranje in izvedbo hiše na ključ. Vse formalnosti za vas uredimo mi.

Ponujamo klasično gradnjo, kot tudi gradnjo hiše na ključ iz naravnih materialov.

Izbira podjetja Inpro 22 d.o.o. za gradnjo hiše na ključ je vsekakor prava, saj v sodelovanju z Merkurjem s storitvijo »gradimo z Merkurjem« ponujamo tudi ves gradbeni material, zato pri nas res dobite vse na enem mestu!

Hkrati vam zagotovimo vrhunsko podporo v vseh fazah projekta. Postopek pridobitve gradbenega dovoljenja za hišo traja več mesecev, zato vam svetujemo, da nas čimprej kontaktirate v kolikor razmišljate o gradnji hiše na ključ in zanjo še nimate zemljišča.

ENERGETSKA SAMOOSKRBNA HIŠA JE: TAKO ENERGIJSKO UČINKOVITA IN OMOGOČA FINANČNI PRIHRANEK (NA DOLGI ROK); SMOTRNA ZARADI NENEHNE PODRAŽITVE ENERGENTOV; NEVTRALNA IN PRIJAZNA DO OKOLJA, SAJ IZKORIŠČA OVE; OMOGOČA OSEBNO VARNOST IN NEODVISNOST.

Zato v našem podjetju Inpro 22 d.o.o. ponujamo energetsko samooskrbne hiše, ki zagotavljajo samozadostnost za osnovni bivalni komfort.

 

Za več informacije smo vam na voljo na telefonski številki 040 853 240 ali na elektronskem naslovu info@inpro-projektiranje.com .

NAJ SE VAŠE SANJE ZAČNEJO URESNIČEVATI ŽE DANES