In┼żeniring

Pomagali vam bomo razvijati vaše ideje ter vas bomo pripeljali skozi vse faze projekta, od idejne zasnove do uporabnega dovoljenja vašega objekta.
In┼żeniring
OD idejne zasnove do uporabnega dovoljenja

Na nas se lahko obrnete ┼że v fazi oblikovanja svoje ideje o graditvi objekta oziroma pri realizaciji nepremi─Źninske nalo┼żbe. Priperljali vas bomo skozi vse faze projekta – od idejnih zasnov do uporabnega dovoljenja. Ne bo se vam potrebno ubadati s kopico birokratskih postopkov od pridobitve lokacijske informacije, projektnih pogojev, soglasij na izdelano projektno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja pa vse do same izdaje gradbenega dovoljenja. Vse to za vas opravimo hitreje in ceneje, saj je za nas ─Źas neprecenljiv.

Strokovnost, inovativnost, kakovost in prijaznost storitev so vrednote, ki predstavljajo vodilo vsem na┼íim in┼żenirjem ter drugim sodelavcem. Menimo, da je za dobro sodelovanje potrebna predvsem velika mera prilagodljivosti ter korekten odnos do na┼íih strank. Stranka je torej pri nas vedno na prvem mestu.

Lahko vam tudi pomagamo┬ápoiskati najbolj┼íega izvajalca┬áoziroma izvajalce, ki bodo ustrezali va┼íim zahtevam, tako da vam bo va┼ía gradnja v u┼żitek in ne bo le kup te┼żav, ki pogosto spremljajo neve┼í─Źe investitorje.┬áPri nas lahko torej poi┼í─Źete vse odgovore, povezane z gradnjo kot celoto ali posamezno fazo, mi pa vam bomo z veseljem pomagali.

Investicijski in┼żeniring

┼Żelite graditi, pa se nimate ─Źasa prebijati skozi vse birokratske ovire?

Gradbeni nadzor

Gradbeni nadzor nad gradnjo objektov oziroma izvajanjem del

Elektro in┼żeniring

In┼żeniring se ukvarja s prakti─Źno uporabo elektrike

Izvedbeni in svetovalni in┼żeniring

Pomo─Ź investitorjem v celotnem investicijskem procesu

REFERENCE
  • All
  • Legalizacije
  • Novogradnje
  • PRENOVE
  • SLK kritine
  • son─Źne elektrarne