Elektro In┼żeniring

1343
Elektro In┼żeniring

Elektro in┼żeniring

Elektro in┼żeniring┬áje in┼żeniring, ki se ukvarja s prakti─Źno uporabo┬áelektrike; v splo┼ínem je omejen na uporabo, ki zahteva elektri─Źni tok skozi prevodnike, motorje in generatorje. Skratka ukvarja se s pravilno napeljavo elektrike v objektih.

Elektro in┼żeniring zajema vse faze – od┬áprojektiranja elektroin┼ítalacij┬áin dobave opreme, vse tja do┬áizvedbe elektroin┼ítalacije┬áÔÇô tako jakega kot tudi ┼íibkega toka. V podjetju INPRO 22 vam ponujamo izvedbo celotnega procesa elektro in┼żeniringa na vseh vrstah objektov.
Kot dodatno storitev nudimo tudi strokovni nadzor pri izvedbi elektroinštalacij po ZGO na objektih, kjer nismo izvajalci projekta.

Elektro in┼żeniring lahko obsega veliko razli─Źnih stvari. V podjetju INPRO 22 d.o.o. za vas preverimo in uredimo projektno dokumentacijo. Ta se mora skladati z za─Źetno idejo. Poleg elektro in┼żeniringa v na┼íem podjetju i┼í─Źemo in odpravljamo napake v projektni dokumentaciji ter pregledamo┬átehni─Źne opise in popise.┬áElektro in┼żeniring mora upo┼ítevati tehni─Źne normative in standarde, ki so izredno pomembni za pravilno delovanje omre┼żja. ─îe ┼żelimo od omre┼żja dobiti najve─Źjo korist, moramo ┼że pri na─Źrtovanju upo┼ítevati vse mo┼żne ekonomi─Źne re┼íitve.
Elektro in┼żeniring ne obsega le pregledovanja na─Źrtov, ─Źeprav je to dejansko najpomembnej┼íi del. ─îe se pojavijo napake pri na─Źrtovanju, se bodo kasneje pojavile napake pri izvedbi. Ker nekaterih napak ne moremo predvideti vnaprej, elektro in┼żeniring obsega tudi del strokovnega nadzora ÔÇô┬ákontrola kvalitete izvedenih del.

┼Żelite izvedbo celotnega elektro in┼żeniringa? Pokli─Źite +386 (0)59 037 440 ali 040 853 240