Arhitekt

4638
Arhitekt

Arhitekt

Potrebujete arhitekta?

Kaj Vam nudi arhitekt?

Zakaj sploh najeti arhitekta?

Arhitekt ni le nekdo, ki vam pomaga urediti projektno dokumentacijo, temveč na podlagi vaših želja in vaše vizije funkcionalno in premišljeno načrtuje in umesti objekt v prostor. Potrebno je izbrati prave materiale, biti racionalen pri razporeditvi notranjih prostorov, barvah, svetilih in ostalih detajlih, ki omogočajo, da prostor deluje kot dosledno urejena celota.

To in še več boste pridobili s svetovanjem naših arhitektov, ki vam bodo predstavili vse, kar bi lahko za vas naredili in našli pravo pot do vaših želja. Skrbno pripravite vprašanja, da boste lahko dobili čimbolj natančne odgovore.

Naši arhitekti poskušajo čimbolj razumeti vaše želje in ne vsiljujejo svojih, saj se zavedajo, da boste v hiši živeli vi. Zelo pomembno je, da se osebno sestanete s projektantom, ki bo projektiral vašo hišo oz. stanovanje, zato se tudi s potencialnimi strankami vedno dobimo osebno, da se spoznamo in definiramo vse podrobnosti.

Cena svetovanja arhitekta se računa po urah. Če vas zanima svetovanje arhitekta, kliknite tukaj!

Da bi vam naši arhitekti čim bolje svetovali, nam pošljite čim več vaših osebnih podatkov in podatkov o objektu (dimenzije prostorov, položaj prostorov, smer odpiranja oken in vrat, položaje vtičnic, stikal itd.).

Če vam je lažje, nas lahko tudi kontaktirate na tel. štev 059 037 440 ali na mail: info@inpro-projektiranje.com .
Ste zainteresirani? Vas zanima še več? Kliknite TU in pošljite povpraševanje! Z veseljem ga bomo obravnavali!