Projektiranje strojnih inštalacij

1854
Projektiranje strojnih inštalacij

Potrebujete┬áprojektanta strojnih in┼ítalacij?┬áPokli─Źite 059 037 440 – Inpro 22 d.o.o.

Vklju─Źuje projektiranje:

  • plinskih in┼ítalacij;
  • vodovodnih in┼ítalacij in kanalizacije;
  • ogrevanja;
  • prezra─Źevanja;
  • klimatizacije.

Plinske inštalacije

Vedno ve─Ź objektov in stanovanjskih hi┼í se ogreva na zemeljski plin. Zemeljski plin je okolju prijazen energent, saj pri izgorevanju plina v primerjavi z drugimi energenti nastane manj ┼íkodljivih emisij. Ukvarjamo se s projektiranjem plinskih in┼ítalacij v stanovanjskih hi┼íah, poslovnih objektih, industrijskih objektih in plinskih kotlovnicah.

Vodovodne inštalacije, kanalizacija

Ukvarjamo se s projektiranjem vodovodne in kanalizacijske in┼ítalacije v stanovanjskih hi┼íah, poslovnih in industrijskih objektih. V projektu upo┼ítevamo ┼żelje investitorja, veljavne predpise in pravila stroke. S pripravo tehni─Źne dokumentacije pridobimo potrebna mnenja, ki so osnova za pridobitev gradbenega dovoljenja. Pri nas dobite prav vse.

Ogrevanje

Ukvarjamo se s projektiranjem razli─Źnih ogrevalnih sistemov:

  • klasi─Źni ogrevalni sistem;
  • nizkotemperaturni ogrevalni sistem;
  • kombinirani ogrevalni sistem.

Projektiramo sodobno tehnolo┼íko opremo, v katero sodijo razli─Źni son─Źni kolektorji, kotli na biomaso, toplotne ─Źrpalke, nizkotemperaturni kondenzacijski kotli itd.

Prezra─Źevanje

S pomo─Źjo sodobnih in energetsko var─Źnih naprav dosegamo visoke izkoristke sistema in var─Źno rabo energije v objektu. Projektiramo razli─Źne prezra─Źevalne sisteme (naravno prezra─Źevanje, prisilno prezra─Źevanje, split sistemi, primarni in sekundarni sistemi).

Klimatiziranje

Pojem klimatizacija zajema uravnavanje vla┼żnosti, temperature, ─Źistosti in izmenjavo zraka v nekem ┼żivljenjskem okolju. Projektiramo sodobno tehnolo┼íko opremo in sledimo novostim na tr┼żi┼í─Źu. S pomo─Źjo klimatiziranja bivalnega okolja (stavbe, hi┼íe, poslovni objekti, pisarne, delavnice, operacijske sobe …) pove─Źamo udobje v objektu, zmanj┼íamo mo┼żnosti infekcij in naredimo ─Źloveku prijazno bivalno okolje.

Pri projektiranju razli─Źnih sistemov sledimo var─Źni rabi energije in uporabi okolju prijazne tehnike.