Statik

1795
Statik

Potrebujete statika?

Pokli─Źite +386 (0)59 037 440 – Inpro 22 d.o.o.

Delo statika zajema projektiranje in izdelavo projektno tehni─Źne dokumentacije┬ágradbenih konstrukcij┬áskladno s smernicami pravilnika o projektni in tehni─Źni dokumentaciji ter smernicami podjetja. Zajema poznavanje┬áEurocodov┬áin zakonodaje s podro─Źja graditve objektov.┬áStatik┬áje odgovoren za kvalitetno in racionalno izdelavo projektne dokumentacije. Sodeluje in tehni─Źno svetuje naro─Źnikom, projektantom in zunanjim sodelavcem.

V podjetju Inpro 22 d.o.o. vam lahko z na┼íim strokovnim teamom ustrezno svetujemo. Potreben je┬áogled┬áobjekta in prou─Źitev┬áobstoje─Źega┬ástanja┬áter diskusija glede va┼íih ┼żelja. Za tak┼íno svetovanje sta potrebni vsaj dve uri svetovalnega dela, ki zajemata┬áogled,┬ádiskusijo┬ás stranko in oblikovanje ustreznih┬áre┼íitev. Cena za svetovanje in podajanje re┼íitev se oblikuje na osnovi porabljenega ─Źasa (minimalno 2 uri) in definiranih cen za┬ásvetovalno uro statika.┬áOgled, konkretno svetovanje in pripravo strokovne re┼íitve je mo┼żno izvesti po dogovoru in definiranju termina ogleda.

 

Ste zainteresirani? Vas zanima ┼íe ve─Ź? Kliknite┬áTU┬áin po┼íljite povpra┼íevanje! Z veseljem ga bomo obravnavali!

─îe vam je la┼żje, nas lahko tudi kontaktirate na tel.┬á+386 (0)59 037 440 ali na mail:┬á┬áinfo@inpro-projektiranje.com┬á, kjer smo vam na voljo za vse nadaljnje informacije.